![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Utilizare 75% filme si 25% muzica multicanal. Pentru stereo am echipament dedicat. Buget maxim 3200RON. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wonderer
|
La prima strigare, cu bugetul specificat, as analiza acest Denon: http://www.price.ro/preturi_denon_re...ack_111638.htm
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Ce ne facem cu seria RX-VXXX sau mult laudatele Onkyo?
Dar cu Marantz-urile? Ce il face pe 2308 o buna recomandare? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wonderer
|
Sincer sa fiu, la Onkyo ma gandisem prima oara. Recomandarea 2308 este pur subiectiva si... afectiva
si chiar cred ca are un pret ok (cu cca. 300$ mai ieftin decat 2808).
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
PARTI NEGATIVE:
a)ONKYO - Se incalzesc puternic si sunt relativ inestetice b)YAMAHA -Sunt sibilante si reci c)MARANTZ- Sunt lipsite de dinamica PARTI POZITIVE: a)YAMAHA - Sunt excelente pe aplicatii Home cinema datorita dinamicii crescute si ofera functii numeroase.Au si cele mai de calitate DAC-uri vs. competitia. b)ONKYO- Cel mai bun compromis.Functii numeroase la pret redus c)MARANTZ-Muzicale.Constructie deosebita. Cred totusi ca mai exista acele perle rare,la preturi foarte bune,si aici ar interveni :Nakamichi,Sony si asa cum ai spus Denon. Experienta mi-a aratat ca nu tot ce e scump isi justifica intotdeauna pretul. Cumparaturile facute cu cap pot scuti mult buzunarul propriu. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wonderer
|
Frumoasa analiza, mai ales cu privire la Marantz
![]() Ca fapt divers: vrei sa-ti iei utilajul din Ro sau de-afara? Intreb pentru ca sunt curios cam cum stau ai nostri cu garantia. Oricum, nu stiu cat de oficiale sunt canalele de distributie.... parca avitech aducea HI-FI (sau ma insel?). [Later update] AVitech aduce Yamaha: http://www.avmag.ro/avmag/index/toti_producatori Restul (Marantz, Onkyo, Denon, etc) sunt aduse oficial sau cum se nimereste? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Cu toate ca as prefera sa cumpar din afara datorita preturilor mult mai bune,voi alege totusi un distribuitor/vanzator autohton.
E mai sanatos..... |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|